След направена сметка излиза, че ми е по изгодно да си прекъсна майчинството и веднга да излезна в болнични. Дали си струва, това, че съм била в болнични би ли повлияло на следващото ми майчинство?
Благодаря Ви за бързия отговор, не съобразих, че юни има 30 дни. Ако може да ми отговорите и на следния въпрос: Ако юни не ми подновят договора, като преди това съм излязла в 45 дневния задължителен болничен от фирмата, ще имам ли право на майчинство /общия ми стаж е 2г. и 8м./
Здравейте, моля за съвет относно моето положение: В момента съм по майчинство с първото си дете /1г. и 8м./ и съответно получавам 340лв. обезщетение и същевременно съм бременна като се водя рискова бременост /4 месец/. Детенце живот и здраве ще се роди юни 2015г. Искам да попитам ако си прекъсна майчинството и се върна на работа, като веднага ще излезна болнични ще имам ли право на половината си майчинство за синът ми? Ще има ли смисъл ако успея да си вдигна малко дохода на месец до като се роди второто ми дете за размера на другото майчинство. Забравих да кажа, че съм на временен трудов договор /550лв./  до 31 юни 2015г. Дано да сте разбрали какво точно искам да питам и ако някой може да ми отговори ще съм му много благодарна. :wink1:
Здравейте, през 2013г. взех помощта след като родих сина си. До година ми предстой да родя отново /юни 2015/, въпросите са ми следните: Мога ли да взема помощта отново и за второто си дете и трябва ли да е за друга специалност, тъй като не успях да завърша магистратурата си/ имам още 1 семестър и съответно държавен изпит/?